Отстраняването на във финала за Суперкупата на Испания в неделя

...
Отстраняването на във финала за Суперкупата на Испания в неделя
Коментари Харесай

За колко мача ще бъде наказан Меси?

Отстраняването на във финала за Суперкупата на Испания в неделя вечер може да му донесе наказване от най-малко 4 мача. Капитанът на не сдържа нервите си при очертаващата се загуба с 2:3 от Атлетик Билабо и удари от съперниковия отбор, поради което видя картона с червен цвят.

Минималната глоба за сходно нарушение е сред 1 и 3 дуела, само че в случай че има утежняващи условия, тя може да бъде и повишена. Дисциплинарната комисия към Испанската футболна федерация ще вземе под внимание отчета на рефера Хесус Хил Мансано. Според AS той е описал въпросния случай в края на срещата по следния метод: “В 120-ата минута №10 от тима на Барселона беше изпъден за удар на противника с ръка с несъразмерна мощ в обстановка, при която топката беше в игра, само че не надалеч от мястото на случката”.

Каквато и да е глобата, тя ще важи както за дуелите от Ла Лига, по този начин и за тези от Купата на Испания. Хубавото за Барселона е, че единствено след три дни отборът се изправя против слабака Корнейя в конфликт от 1/16-финалите за купата. В шампионата пък предстоят мачове поредно против,,,, и други

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР