Отстраняването на Спартак Николов е нормално от политическа гледна точка.

...
Отстраняването на Спартак Николов е нормално от политическа гледна точка.
Коментари Харесай

Депутатът Манол Генов за рокадата във ВиК-Пловдив: Политичес...

Отстраняването на Спартак Николов е обикновено от политическа позиция. В последна сметка едно политическо уволняване постоянно следва след политическо предопределение. Казвал съм това пред вашата медия когато освободиха мен. Нормална логичност, естествени неща. Така депутатът от Българска социалистическа партия Манол Генов, който оглавяваше ВиК в интервала от края на юни 2013-а до началото на септември 2014-а, разяснява пред " Марица " рокадата във водоснабдителното сдружение.

Той уточни, че не желае да дава персонална оценка за работата на Николов, като акцентира, че всичко зависи от положението на сдружението.

" В Народното събрание тече спор точно по реглугилирането на тази активност. Много хора се пробваха да оприличат Пловдив с Перник - и като вид водоснабдяване, и като метод на употреба, и като положение на сдружението. Разликите обаче са огромни. Така че, оценката в последна сметка я дава КЕВР. Може да се види в отчета им от предходната година - ВиК-Пловдив не е от най-хубавите сдружения, само че не е и от най-лошите. Доколкото съм осведомен с отчета от предходната година, сдружението в Пловдив е в челната десетка по индикатори ", уточни Генов.

Депутатът от Българска социалистическа партия добави, че обществеността и ръководството са имали много забележки към работата на ВиК-Пловдив, само че не пожела да ги разяснява.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР