Отстраняването на напукванията и неравностите по настилката на булевард Цариградско

...
Отстраняването на напукванията и неравностите по настилката на булевард Цариградско
Коментари Харесай

Ремонтът на ремонта на бул. "Цариградско шосе" започва тази седмица

Отстраняването на напукванията и неравностите по настилката на бул. " Цариградско шосе " ще стартира в петък, като се чака дейностите да продължат към седмица. От Столичната община твърдят, че булевардът няма да бъде затварян напълно в нито един миг.

Ремонтът се постанова, откакто при започване на годината асфалтът се напука на разнообразни места, а от няколко месеца има съществени неравности при " Орлов мост ". В края на юли зам.-кметът на София по превоза Евгени Крусев сподели, че на тези места настилката ще бъде сменена с друга, която е предопределена за по-сериозни натоварвания.

През есента на 2015 година завърши сериозният ремонт на бул. " Цариградско шосе ", който продължи съвсем година и струваше на Столичната община към 20 млн. лв..

Това лято пътната мрежа на София още веднъж е обект на съществени поправки, като в проекта на Столичната община попадат едни от най-натоварените булервади в София - " Дондуков ", " Асен Йорданов ", " Прага ", " Шипченски проход ", " Тодор Каблешков " и " Монтевидео ". В края на предходната седмица беше затворен и бул. " Президент Линкълн ". Причината е почналият градеж на станцията от третата линия на метрото. В края на есента пък би трябвало да стартира и През есента пък би трябвало да стартира и цялостната реорганизация на бул. " Граф Ингатиев ", като сега тече процедура по желание на реализатор.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР