"Отстранявам брат Илко Желязков от Съюзна ложа "Нова луна" №123,

...
"Отстранявам брат Илко Желязков от Съюзна ложа "Нова луна" №123,
Коментари Харесай

Масоните отстраниха Илко Желязков след скандала Магнитски


"Отстранявам брат Илко Желязков от Съюзна ложа "Нова луна " №123, ориент София ".

Това е решено с Декрет на Великия занаятчия на масонската Обединена велика ложа на България, която счита себе си за "родоначалник на актуалното българско масонство ". Достъп до документа ФАКТИ получи от меродавен източник, който желае да остане неизвестен.

В Декрета се показва, че изключването на Илко Желязков от масонската ложа се е случило на 9 юни, откакто Великият занаятчия се е срещнал с "убедителни доказателства, които одобрявам за достоверни, отнасящи се до дейностите на брат Илко Желязков ". Бихме могли елементарно да предположим, че става дума за санкционирането на някогашния заместник-председател на Националното бюро за надзор на специфични разследващи средства от Министерството на финансите на Съединени американски щати по закона "Магнитски ".

Припомняме, че съгласно Министерството на финансите на Съединени американски щати Желязков е заплашвал претендент за български министър с наказателно гонене от Прокуратурата. Не излиза наяве дали въпросният възможен министър е направил някакво закононарушение или не.

Декретът с номер 171 ни споделя две неща. Първо, Илко Желязков е бил част от масонска организация . Второ, евентуално точно глобите по закона "Магнитски " са предизвикали отстраняването му от въпросната организация.

Публикуваме кадър на Декрета, който получихме. Осъзнаваме несъответствието сред датата 9 юни и датата в края на документа - 2 април 2021 година, само че публикуваме документа по този начин, както ни е изпратен:
 Само във ФАКТИ: Масоните отстраниха Илко Желязков след абсурда
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР