Отстранилата Цветана Пиронкова Су Вей Сие записа нова впечатляваща победа

...
Отстранилата Цветана Пиронкова Су Вей Сие записа нова впечатляваща победа
Коментари Харесай

Отстранилата Пиронкова сътвори голяма изненада на Australian open

Отстранилата Цветана Пиронкова Су Вей Сие записа нова впечатляваща победа на Australian Open. Тайванката отстрани във втория кръг шампионката от US Open за 2019 година Бианка Андрееску. Още по-впечатляващо бе, че триумфът на 35-годишната ветеранка бе много безапелационен в два сета - 6:3, 6:2, а мачът продължи по-малко от час и половина.

Су Вей Сие взе самодейността още от началото на дуела и с два бързи пробива поведе с 4:0 и по-късно не изпусна контрола, с цел да затвори първия сет с 6:3.

Във втория сет още веднъж тайванката взе ранен пробив и дръпна с 3:0. Андрееску за миг сподели темперамент и съумя да върне пробива и да понижи изоставането си до 2:3, само че незабавно по-късно бе пробита още веднъж за 4:2, а в осмия гейм се стигна и до още един брейк, с който Су Вей Сие си подпечата успеха с 6:2.

В идващия кръг Су Вей Сие ще срещне Сара Ерани.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР