отстрани Юнайтед след 1:2 като домакин в реванша и общото

...
отстрани Юнайтед след 1:2 като домакин в реванша и общото
Коментари Харесай

Нотингам Форест ще играе срещу Хъдърсфийлд в спор за влизане във Висшата лига

в профил Юнайтед след 1:2 като хазаин в реванша и общото 6:5 след продължения и дузпи в плейофите на Чемпиъншип за влизане във Висшата лига.

Тимът ще се изправи против на 29 май на стадион „ Уембли “ в Лондон в спор за място във футболния хайлайф на. След 90 минути и продълженията резултатът бе 2:1 за гостите от, а защото първият мач бе завършил с триумф 2:1 за Нотингам, се стигна до общото 3:3 и осъществяването на дузпи, при които домакините надвиха с 3:2.

Брендън Джонсън откри за 1:0 за Нотингам в 19-ата минута, а в 47-ата Морган Гибс-Уайт изравни. Джак Флек вкара за 2:1 за гостите в 75-ата минута.

При дузпите домакините осъществиха три пъти против две точни дузпи за футболистите на Юнайтед и по този начин се класира напред. След края на мача почитатели на домакините нахлуха на терена, а на публикувани в обществените мрежи видеозаписи се вижда по какъв начин последовател на Нотингам блъска капитана на Били Шарп.

Мениджърът на Шефилд Юнайтед разказа случая като нахлуване и прикани за наказания против причинителя. От лагера на Нотингам Форест оповестиха, че ще сътрудничат на управляващите за разкриване на виновника, който ще получи доживотна възбрана да посещава мачове на клуба.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР