Отстрани изглежда като буря, но ако влезем в дълбочина, ще

...
Отстрани изглежда като буря, но ако влезем в дълбочина, ще
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Имаше задкулисни договорки, партиите се срещаха на тъмно

" Отстрани наподобява като стихия, само че в случай че влезем в дълбочина, ще забележим един натурален развой. Имаше подмолни сделки, партиите се срещаха на мрачно, уговаряха се, след което предстоеше циркът в пленарната зала, където се изнасят пламенни речи, подлагат се на гласоподаване и се взема решение за пред обществото. Това, което се случва сега, е тотална смяна в процеса за взимане на решения и на ръководство на страната ", заяви депутатът от " Продължаваме промяната " Венко Сабрутев в студиото на " Денят ON AIR ".

Той изясни, че са свалили предлагането си за Никола Минчев в духа на конструктивността, въпреки че от партията го считат за най-подходящия претендент.

" Това, което направи " Продължаваме промяната ", е да започва развой за решение на казуса, че Народното събрание е фрагментиран, партиите са разграничени, партиите на статуквото стават все по-слаби и от ден на ден не могат да създадат подмолните си сделки и това пречи да се избере ръководител по остарелия метод. Трябва промяна на модела – договаряния пред обществото ", уточни Сабрутев пред Bulgaria ON AIR.Според него в първия ден е имало извънредно високо ново на напрежение и се е водила предизборна акция, а днес е имало голяма разлика в метода на говорене в пленарната зала, напрежението внезапно е спаднало и се е върнал духът на полемиката.

" За обществото не е добре да има елементарен избор, това значи, че има огромна сделка. Това е хубаво, което се случва, това е развой на изчистване на цялата политическа система и хората не желаят да виждат тези неща, те просто желаят да влязат едни политици и да стартират да работят за стопанската система, за хората, за бизнеса ", изтъкна гостът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР