Отстраненият наскоро от поста главен прокурор Иван Гешев направи първата

...
Отстраненият наскоро от поста главен прокурор Иван Гешев направи първата
Коментари Харесай

Каскета: Бойко Борисов не е християнин, не го харесвам!

Отстраненият неотдавна от поста основен прокурор Иван Гешев направи първата си обществена поява отвън фейсбук и пилона в " Рожен ", като гостува в подкаста на Мартин Карбовски. Каскета 3/4-час приказва с метафори и повтаряше изтъркани тези от конференциите си, а вярата да каже нещо свястно за задкулисието остана за някой различен път.



В иносказателна форма някогашният основен прокурор съобщи, че Бойко Борисов е бил задържан по съвет на прочут социолог, който е предизвестил Петков, че рейтингът му пада и му е нужно „ нещо огромно “.

Шефът на НСО бил предизвестен в задатък за акцията, с цел да не стане „ стрелба “ сред Министерство на вътрешните работи и гардовете на Борисов. В това време вътрешният министър пресушил няколко бутилки алкохол кабинета на премиера. Именно пиянството на Бойко Рашков беше единственото забавно нещо, което Каскета си разреши да разкрие, а то май не е огромна загадка.

„ Аз самият не бях предизвестен за ареста и разбрах от тв приемника. Борисов в никакъв случай не ми е бил приветлив – ние изповядваме разнообразни полезности. Неговите са надалеч от християнските, макар че непрекъснато парадира с тях. Борисов не бе склонен с номинирането ми за основен прокурор и по мои данни е подпомагал първите митинги против мен “, разясни Гешев в питипчния си примитивно-патриотичен жанр.

Бившият основен прокурор загатна и че гангстерът Къро е можело да стане предпазен очевидец у нас против лицата А. и Б., без да конкретизира кои са тия лица. Според Гешев не било изключено патроните да са го застигнали затова.

Ден по-късно някогашният основен прокурор, уволнен поради уронване на престижа на правосъдната власт, съобщи тъкмо противоположното в изявление за телевизия СКАТ. " Мен ме назначиха ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Атака " и Българска социалистическа партия ", сподели Каскета в ефир.

Гешев направи мощен медиен рейд във вторник и сряда - 25 и 26 юли. В рамките на денонощие той даде серия от маргинални изявленията: в YouTube канала на Мартин Карбовски, в YouTube канала на Ивелин Николов и за СКАТ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР