Отстраненият кмет на Младост Десислава Иванчева, която е в ареста

...
Отстраненият кмет на Младост Десислава Иванчева, която е в ареста
Коментари Харесай

Иванчева в болницата на затвора, иска на свобода

Отстраненият кмет на Младост Десислава Иванчева, която е в ареста на " Майор Векилски " от 17 април, сега е в болничното заведение на пандиза.
 Съдът остави Петко Дюлгеров в ареста  Делото Младост: Сутиени, нервни рецесии, санкции и пълен жандарм без лунапарк  Иванчева отстранена като кмет на Младост до края на делото за рушвет
С влошено здравословно положение е и уволнената като зам.-кмет и подсъдима дружно с Иванчева за взимане на рушвет Биляна Петрова. 

В сряда от 15 часа е планувано делото за мярката на Десислава Иванчева, която желае да излезе на независимост, в Специализирания углавен съд.

На 12 юни магистратите оставиха в килията някогашния кмет на столичния регион,,Младост`` Петко Дюлгеров, който е упрекнат в помагачество при взимане на рушвет с Иванчева и Петрова. АСНС не одобри претекстовете за здравословното му положение. 

На 7 юни пък, когато Иванчева бе отстранена от поста до привършване на делото, Петрова изпадна в нервна рецесия. Тя е на диазепам, доста е зле, изясни тогава Иванчева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР