Отстранените от първия отбор на Левски Здравко Димитров и Димитър

...
Отстранените от първия отбор на Левски Здравко Димитров и Димитър
Коментари Харесай

Славия преговаря с двама футболисти на Левски

Отстранените от първия тим на Левски Здравко Димитров и Димитър Костадинов имат предложение от Славия. Двамата са попаднали в полезрението на " белите " и не е изключено след края на сезона да се озоват на " Овча купел ".

Треньорът на Славия Златомир Загорчич е дал зелена светлина за договарянията и не би се отказал да укрепи отбора си с атакуващите футболисти на " сините ". Наставникът на Левски Станимир Стоилов в профил Димитров и Костадинов от първия състав и ги прати да упражняват с юношите на клуба.

Договорът на крилото изтича след 2 години, до момента в който този на атакуващия халф Костадинов е за период от три години, само че сините са склонни да ги прекратят без огромни финансови условия.

Причината за решението на спортно-техническия щаб е нарушение на професионализма. Двамата имат проблеми в персоналния си живот и Станимир Стоилов им сподели ясно, че в случай че не ги поправят, нямат място в първия състав. Димитров и Костадинов направиха една подготовка с мъжкия отбор, само че това бе във връзка изпита на помощник-треньора Тодор Симов за Про лиценз и те още веднъж се готвят с юношите. За момента няма никакви изгледи двамата да облекат още веднъж екипа на " сините ".

Здравко Димитров има 20 мача и един гол през този сезон в efbet Лига. Той беше притеглен на " Герена " през лятото на 2019 година от столичния Септември.

От същия тим пристигна и Костадинов. Той беше първият трансфер на Станимир Стоилов след завръщането му в Левски. За " сините " записа 18 мача и 1 гол в шампионата, разписа се и 3 пъти в 4 срещи за купата.

В момента на " Овча купел " са и още двама, които Станимир Стоилов не пожела да употребява - Борислав Цонев и Марин Петков. Двамата минаха с негово подпомагане в украинския Черноморец (Одеса), само че след войната бяха принудени да изоставен Украйна и да си потърсят нови тимове, като това стана в посока Славия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР