Отстранен от работа се оказа мъж, написал във фейсбук, че

...
Отстранен от работа се оказа мъж, написал във фейсбук, че
Коментари Харесай

„Евала, показвай кой е силният пол“: Уволниха младежа, защитил нарязалия с макетно ножче момиче

Отстранен от работа се оказа мъж, написал във фейсбук, че пази 26-годишния юноша, нарязал с макетно ножче младо момиче в Стара Загора.

" Аз пък пазя пича! Всяка лигла би трябвало да си знае гьола. Евала, брат, показвай кой есилният пол! Всеки, който има нещо срещу Гошката, да ми написа, 400 шева ще ви се сторят малко, мъ*ши ", написа в поста си въпросният Виктор Костов.

" Мини Марица-изток " ЕАД реагира незабавно на обявата на един от чиновниците си.

" Ръководството на “Мини Марица-изток ” ЕАД изрично се разграничава и остро осъжда позицията на Виктор Костов по отношение на случая с потърпевшото момиче. Със заповед на шефа на Рудник “Трояново-север ” Виктор Костов е отхвърлен от работа до изясняване на всички условия. Човешкият живот и здравето са неприкосновени и всяко посягане върху тях е неприемливо! ", гласи решението на сдружението.

Малко по-късно бе оповестена и персоналната позицията на инж. Илза Чинкова - изпълнителен шеф на “Мини Марица - изток ” ЕАД:

“Викторе, обръщам се към теб като майка и жена, като ти декларирам, че се срамя и съдя твоята грозна позиция. Ти си позор за хилядите честни служащи и чиновници в “Мини Марица - изток ” ЕАД. Не желая никой от работещите в мината да бъде отъждествяван с твоята позиция. И още веднъж, като майка и жена ще ти кажа, че и един единствен тегел, изработен онлайн създание, породен от ръката на някакво човешко неразбирателство, наречено от теб " мощен пол ", е прекомерно доста и неприемливо за времето и обществото, в което живеем. ”

Коментарът на Костов провокира голям брой рецензии в обществените мрежи.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР