Отстояваме българския интерес, можем да кажем не, когато трябва. И

...
Отстояваме българския интерес, можем да кажем не, когато трябва. И
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Отстояваме българския интерес, можем да кажем "не" и на Брюксел

Отстояваме българския интерес, можем да кажем не, когато би трябвало. И на Брюксел можем да кажем - не. Хората може да са спокойни, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Мартин Димитров. Изказването му беше във връзка от Националния съвет на " Продължаваме промяната ", в който се споделя, че назначенията на новите шефове на спецслужбите са съгласувани " с посолството ".

В отговор на въпрос Мартин Димитров уточни, че държавното управление към този момент прави работа.

Попитан по какъв начин " Продължаваме промяната - Демократична България " ще реагират на поискания имунитет на Бойко Борисов, Мартин Димитров уточни, че правосъдната промяна, която прокарват, допуска " всекиму своето ".

" По съответния проблем има процедура на Народното събрание. Те са няколко претенции за имунитет към разнообразни парламентарни групи. Ако тези хора не преценяват да си дадат имунитета, парламентарната процедура е да се създадат се 7-8 комисии, които преглеждат всички документи и тогава се преценя с гласоподаване ", изясни Димитров.

Той акцентира, че " Продължаваме промяната - Демократична България " ще направи всичко, което би трябвало, с цел да се промени Конституцията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР