Отстъпката за горивата от 25 стотинки на литър горива ще

...
Отстъпката за горивата от 25 стотинки на литър горива ще
Коментари Харесай

Отстъпката от 25 стотинки върху горивата остава и през декември

Отстъпката за горивата от 25 стотинки на литър горива ще продължи до края на годината , а служебното държавно управление обмисля продължение и през идната година, само че към този момент таргетирано съгласно приходите на хората , както и съгласно " тези, които употребяват превоз ", т.е. хората, които употребяват публичен и железопътен превоз.

Това уточни в студиото на Нова телевизия министърът на превоза и вицепремиер в служебното държавно управление Христо Алексиев, написа News.bg.

40 млн. лева ще са нужни за декември месец , а държавното управление към този момент ги е осигурила. Мярката обаче ще бъде преосмислена и изменена за идната година.

Затова и Христо Алексиев обръща внимание на народните представители, че би трябвало да се съсредоточат върху облагането на свръхпечалбите в енергийния бранш .

Правителството остава концентрирано върху напъните за понижаване на цените в енергоизточниците. И сега България остава с едни от най-евтините горива в Европа , а казусът остава в приходите на хората.

Данните за октомври демонстрират обаче, че инфлацията към този момент върви надолу. Това се случва за първи път. Договарянето на по-висока минимална работна заплата обаче би трябвало да стане на равнище обществени сътрудници, изясни Христо Алексиев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР