Отслабването по време на спорт е основната цел на много

...
Отслабването по време на спорт е основната цел на много
Коментари Харесай

Най-добрият спорт за изгаряне на калории

Отслабването по време на спорт е главната цел на доста спортисти, които се събират в спортни зали и спортни клубове в търсене на възстановяване на физическото си положение. Намирането непременно на спорта, който изгаря най-вече калории е приоритет на тези, които желаят да отслабнат и да видят в числа по-късно какво са постигнали. Поради тази причина и с желание да изясним какъв брой калории са изгорени във всеки спорт, подготвихме това управление.

Сега ще проучваме спортовете, които изгарят най-вече калории и тези, които затова са желаните модалности на тези, които желаят да отслабнат. 
 Кои са едни от най-важните елементи в спортното ни облекло? Кои са едни от най-важните елементи в спортното ни облекло?
През последните месеци все по-често избираме спортното облекло освен като част от нашата визия по време на спортни тренировки, тичане...

Стойностите, които са изложени по-нататък, са изцяло ориентировъчни, защото всеки профил на човек съставлява друг разход на калории. Стойностите са за час подготовка и за спортна модалност. 

Тичане

Не е нужен специалист, който да знае, че бягането е един от най-използваните спортове за намаляване. Бягането изгаря доста калории и макар че данните варират доста според от интензивността на сесията, при приблизително високо движение можете да изразходвате 700-800 калории на час подготовка. Тичането с по-високи темпове и с по-висока активност може да докара до калорични разноски, близки или по-големи от 1000 калории на час.

Колоездене
 Влезте бързо във форма и вечно Влезте бързо във форма и вечно
Всеки ден сме изправени пред разнообразни провокации, както в персоналния, по този начин и в професионалния си живот. Проблеми в връзките, конф...

Колоезденето е спорт за който се привързват доста хора, които в началото се стремят да отслабнат. Спорт, който дава безчет изгоди за здравето и който приспособява колкото се може по-малко условия за всички профили на спортисти. Играта с фактори като междинна скорост, мощ, нееднаквост или разстояние ще ни разреши да реализираме разнообразни цели.

Тъй като всеки човек и всеки организъм са разнообразни, определянето на какъв брой калории са изгорени по време на каране на велосипед не е толкоз елементарно, колкото може да наподобява. Въпреки всичко се планува, че при положение на колоездене по пътищата посочените калорийни разноски могат да варират сред 400 и 1000 калории на час. 

Плуване

Плуването е различен прелестен спорт. Липсата на изпотяване кара доста хора да мислят, че плуването не изгаря мазнините. Сериозна неточност. Плуването е един от най-пълноценните спортове, които съществуват и един от минимум нападателните от обща позиция. Плуването има огромни изгоди за тялото и нормално е посоченият спорт за започване на интервал на възобновяване след травма. Редувайки другите стилове, можем да тонизираме и укрепим мускулите на гърба, ръцете, раменете и гърдите. Един час плуване може да изгори до 1100 калории. 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР