Отслабналата монархия на крал Чарлз изглежда по-стройна от всякога с

...
Отслабналата монархия на крал Чарлз изглежда по-стройна от всякога с
Коментари Харесай

Зашеметяващият отговор от 11 думи на принц Хари при директен въпрос относно връщането към кралските задължения

Отслабналата монархия на крал Чарлз наподобява по-стройна от всеки път с няколко основни играчи, които сега не могат да извършват отговорностите си.

Самият монарх анулира всички предвидими обществени задължения, защото се лекуваше от рак, до момента в който принцесата на Уелс е надалеч от публичното внимание най-малко до май, защото се възвръща от коремна интервенция. Това повдигна въпроса дали принц Хари, който сензационно напусна кралското семейство през 2020 година, ще се върне ли в лоното?

Съобщава се, че херцогът на Съсекс е подготвен да поеме краткотрайна кралска роля, до момента в който татко му се подлага на лекуване от рак, и е споделил на другари, че би поел такава роля.

Това идва, откакто Хари допусна, че заболяването на краля може да докара до помиряване с татко му в изявление за американско шоу за закуска. Но доскоро повече от година в телевизионно изявление за същото предаване - Good Morning America - Хари даде доста сладкодумен отговор по отношение на всяко завръщане към кралския живот. Това с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР