Отскоро целият свят е в очакване на най-забавното шоу -

...
Отскоро целият свят е в очакване на най-забавното шоу -
Коментари Харесай

В очакване на главното американско шоу! Пригответе се, ще бъде забавно!

Отскоро целият свят е в очакване на най-забавното шоу - демократичните избори в Съединените щати. Тези избори са толкоз демократични, че даже двете съществени партии, с цялото благосъстояние на избор (можете да изберете едната от двете и нищо повече), не знаят накъде ще ги отвее вятъра. А в благословената Америка изборната система е толкоз обективна, че даже губещият може да завоюва.

Как ли? Ама просто. Именно в страните с тоталитарни режими се придържат към дядовските способи: броят бюлетини, е, подмятат по нещо в урните /не минава и без това/. Тогава опозицията безусловно ще разгласи операции (така работят), ще изкара особено подготвени хора на манифестации (така работят), само че най-после всичко ще си остане същото: за който е трябвало да са дали своят вот, той е и определен. Без безредици, без интриги. Държавата, замръзнала, чака да й бъде оповестена волята.

В Америка не е по този начин. Първо, чистата народна власт е добра единствено за страните от второ равнище, когато би трябвало да се разделят, с цел да се ограбват по-лесно. И когато това стане, могат да се започват стотици партии, хиляди пламенни изроди, самономинанти, опозиционери и други екзалтирани човеци, жадни за себеизява.

В „ блестящия град на хълма ” цялата народна власт, която съществува, се събира в две партии, с цел да не се ококорят очите на гласоподавателите, да не се бъркат в платформи, всякакви тези, лозунги и прочие отпадъци.

И с цел да бъде доста просто, тъй че тексаският фермер да не се разсейва от пукотевица по опосуми и образование на пастирски кучета в колибите на чичо Том, американските гласоподаватели въобще не би трябвало да избират. За тях ще го създадат особено подготвени хора - електори. И ще го създадат по допустимо най-хубавия метод. В чиято изгода се контракти съглашението, те и ще бъдат определени.

Не, в името на приличието, несъмнено, ще ви разрешат да гласувате по щати, само че тук всичко е ясно. Републиканските щати ще гласоподават за републиканци, демократичните щати ще гласоподават за демократи. Е, що се отнася до несигурните положения, толкоз импулсивни и непредвидими, тук, несъмнено, би трябвало да се борите. Битката ще бъде сред електорите, а електорите са тези, на които тексаските каубои са поверили гласовете си, с цел да не се разсейват от стрелбата по опосуми.

Електорите също са двупартийни и съвсем постоянно следват ползите на партийните шефове. Вярно е, че от време на време парите на други хора влизат в джобовете им и тогава може да се уреди „ непристойност “: електори - републиканци внезапно гласоподават за демократите и назад. Това обаче неотдавна беше поправено. Предателите на партийното знаме към този момент ги глобяват - няма какво да прибират непознатите пари, а след това да им губят гласа.

Интригата обаче не свършва дотук. В последна сметка в джобовете ви може да има толкоз доста пари на други хора, че ще стигнат за дузина санкции. И внезапно се оказва, че щатите почтено гласоподават за своя претендент, а електорите не постоянно почтено гласоподават за неговия конкурент. И готово – изгубилият става президент на Съединените американски щати! Работата е свършена!

И вижте какви луксозни претенденти ще зарадват Америка с присъединяване си в изборната конкуренция през 2024 година! Разбира се, не тези смешни самономиниращи се. А свестни хора от две свестни партии. Едната е млада писателка на седемдесет години, авторка-специалист по себепознанието, написала „ Курс по чудеса “. С нея сигурно курсът на $ го чака знамение, както и цяла Америка.

А вторият е също добър - той е прочут на първо място с това, че е племенник на простреляния в главата президент. Този ще направи всичко за околната среда.

А в кандидатите – в този момент настоящия (като че ли?) дъртак с окървавени ръце и различен дъртак - милиардер, изгубил властта си, който в миналото се е отличил като водещ на известно телевизионно шоу. (След Зеленски, коства ми се, ще забранят на шоумените да вземат участие в политиката).

Като цяло, пригответе се, ще бъде занимателно. Само че на нас от това не ни става нито студено, нито горещо. Трябва да приключим това, което започнахме през 2022 година Когото и да изберат нашите върли американски другари.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР