Отскоро сайтовете за запознанства бяха надминати по интерес от платформа,

...
Отскоро сайтовете за запознанства бяха надминати по интерес от платформа,
Коментари Харесай

Докъде се докарахме! Млади нашенки търсят спонсори за силиконови цици и друг тунинг в специален сайт

Отскоро уеб страниците за запознанства бяха надминати по интерес от платформа, набираща средства за млади девойки. Не става дума обаче за типичната щедрост, която българите познават, а напълно ново измерение на това разбиране. Девойки търсят финансова помощ за увеличение на бюста със силикон, инжектиране на хиалуронова киселина за увеличаване на устни, промяна на нос и скули, слагане на 3D мигли и доста други естетични процедури, написа в. " Борба ".
Сайтът се споделя time2be.sexy и се трансформира в шлагер измежду младото потомство, което има напълно друго виждане за хубост. Почитателките на силикона и пластичната хирургия пускат безвъзмездни разгласи, в които споделят желанията си за усъвършенствания, а всеки може да подари сума по сметката им след регистрация в платформата. Изискването за мъжете е да попълнят данни за кредитната си карта, с цел да се подсигурява онлайн преводът на пари. По този метод те могат да поддържат всички кандидатки, които им създадат усещане.

Така съществува възможност малко по малко да бъде събрана цялата цена за интервенциите или по-голямата част от нея. Като минимално подаяние се одобряват 5 лева Колкото по-предизвикателни фотоси разгласяват девойките, толкоз по-голяма е вероятността някой да заплати за корекциите. Кандидатките са девойки от цяла България, включително и търновки.

Прави усещане, че болярките, които са се присъединили, в действителност са на към 18 години, а някои от тях са скрили възрастта си. Представителките на остарялата столица са поискали увеличение на бюста и хиалурон в устните. Друго известно искане измежду локалните девойки е промяна на носа.

В уеб страницата няма ограничавания за броя мечтани процедури, по тази причина някои от девойките показват няколко интервенции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР