оциалните мрежи може да ни лишават от някои неща, но

...
оциалните мрежи може да ни лишават от някои неща, но
Коментари Харесай

Виктория Бекъм сподели снимка на наша фолк певица

оциалните мрежи може да ни лишават от някои неща, само че и ни дават доста - най-много опция да споделяме с най-различни хора по целия свят. Дори и с по-известни персони.

В света на модата изключително по-лесно е да изпъкнеш с нещо, да те виждат, в случай че фотосите ти в Instagram са в действителност впечатляващи.

Точно това се случи с един кадър на фолк певицата Цветелина Янева и една нейна фотография, която е била видяна от Виктория Бекъм.

В стори в профила в обществената мрежа на брачната половинка на Дейвид Бекъм бе споделила фотоси на няколко дами, които са ѝ постоянни клиентки и показват по какъв начин носят стилните придобивки.

Оказа се, че след тези дами е и родната фолк хала.

Макар Story-то на Бекъм да не е интензивно към този момент, става дума за тази фотография на Янева, която е споделена през май месец тази година.

Както е видно, Цветелина Янева е със състезателен комплект от две елементи в гальовен розов цвят.

A post shared by (@cvetelinaianeva) on May 8, 2020 at 7:35am PDT

Цветелина е известна като една от родните изпълнителки с безукорен усет и нюх към модата. Често тя може да бъде забелязана в последни модели от огромните фешън къщи, показани по време на Седмица на модата.

Скоро Янева навърши 31 година По този мотив тя снима празнична фотосесия в розово и лилаво. На някои от фрагментите елементарно бихме си помислили, че гледаме Дуа Липа със заменен цвят на косата. На фотография от въпросната фотосесия виждаме и част от тортата на певицата, която още веднъж е в розово, а на върха ѝ с изключение на свещи, има и фламинго.

"Благодаря за прелестните пожелания! Направихте празника ми магически. Обичам Ви ", написа Янева под фотосите.

A post shared by (@cvetelinaianeva) on Oct 5, 2020 at 12:34am PDT

Още забавни истории вижте в канала на Vbox7
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР