Оценявайте ни по действията и резултатите, не само по думите

...
Оценявайте ни по действията и резултатите, не само по думите
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да позволим да се вдигат данъци и режат доходи

" Оценявайте ни по дейностите и резултатите, освен по думите и обещанията. Заставаме пред вас с доклад за добре свършена работа. С достолепие, че това, за което ни изпратихте в Народното събрание и държавното управление, свършихме и то  доближи до всяко българско семейство ", заяви  водачът на Българска социалистическа партия и лидер на листата в 25 МИР в София Корнелия Нинова на среща с жители в столицата. С нея бяха водачите на листите в 23 и 24 МИР Христо Проданов и Георги Свиленски, както и претенденти за народни представители.
Корнелия Нинова се срещна със симпатизанти в София в неделя
Пред социалисти, симпатизанти и гласоподаватели Нинова напомни част от достиженията на Българска социалистическа партия в последната година в интерес на децата, младите, работещите, обществено слабите и пенсионерите. Тя уточни безплатните детски градини и ясли, безплатните учебници до 12-ти клас, еднократната помощ от 300 лева на всяко дете от 1-ви до 4-ти клас, увеличените майчинство, детски надбавки и необлагаемият най-малко за работещи фамилии с деца.
Нинова увери, че Българска социалистическа партия няма да поддържа оферти бюджет от служебния кабинет, който планува повдигане на налози и орязване на обществени разноски. Според нея в този недостиг и беднотия, приходите би трябвало да порастват, а налозите да се запазят такива, каквито са. Нинова бе безапелационна, че българските социалисти не одобряват даже и намек, че страната е пред банкрут и че това се дължи на пенсионерите и децата, и на увеличените разноски за тях.
" Държавата има пари, просто би трябвало здрава ръка, която да събере приходите. Там е казусът - несъбираемостта на приходите, контрабандата и кражбите. Това ще е и нашето изпитание - оптимално събиране на тези доходи, с цел да продължим със обществената политика ", изясни Нинова.
Тя акцентира, че Българска социалистическа партия до дъно ще упорства за преизчисляване на всички пенсии със средноосигурителен приход от предходната година. Майчинството през втората година би трябвало да бъде равно на минималната работна заплата, както ида се подкрепят майките студентки с еднократна помощ. Същото важи и за фамилиите с репродуктивни проблеми, които би трябвало да получават безвъзмездна помощ от страната.
Според Нинова за обществената политика би трябвало да се подсигурява и стопанската система. Тя напомни, че с помощта на дейностите на Българска социалистическа партия в постоянното държавно управление, България е излязла преди всичко по промишлено произвеждане в Европа.
" Ние не одобряваме, че страната не би трябвало да се намесва и това е разликата ни от другите партии. Те са десни, демократични, глобалистки, подкрепящи войната и джендър идеологията. Ние сме лява, обществена партия, която желае увеличение на ролята на страната, запазването фамилията и отбраната на децата. Това е изборът през днешния ден. Защото Политическа партия и ГЕРБ не са опция една на друга, те са едно и също ", безапелационна бе Корнелия Нинова.
През почивните дни водачът на Българска социалистическа партия се срещна с гласоподаватели, които изпълниха залите във Видин, Монтана и Козлодуй.
" Ние сме единствената партия, която през всички години, без да се преценява с обстановка, сме " за " развиване на нуклеарната енергетика. Европейската комисия призна нуклеарната сила за чиста и зелена. Сбъркани държавни управления унищожиха концепцията за градеж на АЕЦ " Белене ". В България има място за две електроцентрали ", разяснява в Козлодуй Нинова. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР