Оценката на г-жа Караянчева като председател на парламента отдавна стигна

...
Оценката на г-жа Караянчева като председател на парламента отдавна стигна
Коментари Харесай

Проф. Михайлов: Хората на улицата подсказват, че този парламент не работи ефективно

Оценката на госпожа Караянчева като ръководител на Народното събрание от дълго време стигна точка на своя престиж, която е екстремално ниска. По думите му Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи показаха напълно съответни данни и причини за настояването за оставката на Караянчева. Толкова е нарушен разговорът в Народното събрание, толкоз е ярка борбата. Хората на улицата подсказват, че този парламент не работи дейно.
Това сподели проф. Георги Михайлов в предаването " Лице в лице " по бТВ. Той разяснява и ограниченията против разпространение на болестта с COVID-19.

„ Трябва да се приказва за COVID-19 деликатно, това е проблем, който съществува, изказвания на политици и сътрудници ме тормозят по отношение на това, че българската нация не разбирала какво е ковид, не дава отговор на истината, нацията схваща, че има проблем. "

Той счита, че би трябвало да се слагат параметрите на казуса и да се изяснят таргетите, кого поразява.

Според него инфекцията не трябва да се смята за изключително рискова:

" По никой метод не трябва да бъде издигана на фундамент като изключително oпасна зараза, тя не е изключително пасна зараза, и популярност богу, че след 6 месеца основният хигиеничен контрольор, след доста спорни изказвания, за които си разреших да споделя на проф. Ангелов като негов началник, че не може да си разрешава да ги изрича - най-сетне помоли медиите да сменят фокуса и нацията няма да загине “, разяснява още той.

Той напомни, че първоначално „ се говореха страхотии, даже, хора, които не схващат от медицина, си позволяваха да дават данни за смъртността “, сподели още Михайлов.

Започва сериозен диалог върху цялостната здравна политика и освен за пандемичното събитие ковид, която ще прерасне в спор идващия петък, разясни още депутатът от „ Българска социалистическа партия за България “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР