Оцелявам с 5 лв. на ден. Толкова се падат от

...
Оцелявам с 5 лв. на ден. Толкова се падат от
Коментари Харесай

Сашо Роман живее с 5 лв. заради кризата с коронавируса

" Оцелявам с 5 лева дневно. Толкова се падат от пенсията ми, която е минимална от 150 лева Само сметките не мога да си платя с тези пари. Голяма повинност е. Но има и хора, които и по 5 лева дневно нямат, " показа фолклегендата Сашо Роман. Ромският славей е изолиран в дома си в столичния квартал „ Христо Ботев “ от началото на изключителното състояние, а тежката обстановка към ковид се отразила зле на финансите му, написа flagman.bg.

„ Много хора изнемогват и е обикновено и при мен да е по този начин в този момент. Спряха всички участия по заведения и нощни заведения. Ако не са те и в случай че не създавам, по какъв начин ще оставам жив единствено с пенсията? “, описа още изпълнителят на „ Седем дни, седем нощи “ и „ Мой ангеле “.

Вместо да бездейства, артистът написа нови песни и се надява напълно скоро кръчмите да отворят порти и работата да стартира още веднъж с цялостни сили. „ През лятото съм в Созопол. Ще пея там в едно заведение и настрана ще поемам участия. Надявам се тогава обстановката към този момент да се възстановява “, крои проекти изпълнителят и признава, че е изгубил доста пари поради рецесията със болестта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР