Оцелели от почти фатални удари от мълния разкриха какво е

...
Оцелели от почти фатални удари от мълния разкриха какво е
Коментари Харесай

Оцелели след удар от мълния разкриват какво е усещането да бъдеш ударен с един милиард волта

Оцелели от съвсем съдбовни удари от гръмотевица разкриха какво е чувството да бъдеш ударен с един милиард волта електрически ток.

Шансовете да бъдете ударени от гръмотевица са по-малко от едно на милион, макар че 40 милиона удара удрят земята в Съединени американски щати всяка година. А през 2023 година има 19 смъртни случая от мълнии, като Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC) споделят, че мъжете са четири пъти по-вероятно да бъдат ударени, в сравнение с дамите.

Оцелялата от гръмотевица Амбър Ескудеро-Контостатис е оживяла след 950 -мълния от милиони волта удари против Белия дом през август, която умъртви други трима. Въпреки че оцеля, странното време от 4 август изпържи нервите й и спря сърцето й. Тук преглеждаме някои от щастливите оживели, които се сблъскаха със гибелта, откакто бяха ударени от удари.

Джейкъб Брюър

Джейкъб Брюър, на 15 години, беше клинично мъртъв за към час, откакто беше ударен от гръмотевица, само че стартира да се учи да върви още веднъж. Той не носеше метал и не беше единс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР