Отседнал в къщата на родителите си, докато бях на тридесет

...
Отседнал в къщата на родителите си, докато бях на тридесет
Коментари Харесай

Защо родителите ми не могат да видят предимствата на съкращаването?

Отседнал в къщата на родителите си, до момента в който бях на тридесет години, некадърен да устоя повече, един път откраднах пластмасов долап от банята им. Беше на ниска цена свободностоящо нещо, покрито със стикери и цялостно с тийнейджърски гадости, които бяха станали част от пейзажа просто като се мотаеха прекомерно дълго. (Джен Джордан, професионален домакински уредник, който проследявам онлайн, предлага да се разноските из къщата си със „ свежи очи “, пробвайки се да видите нещата по този начин, както би могъл да види чужд.) Изхвърлих шкафа и всичките му заровени съкровища.

Баща ми беше разбираемо смутен от нападението на зазоряване, защото това към този момент не беше моят дом и никой не ме беше помолил за това. Той е доста страж на всички неща. И въпреки всичко на идващия ден — и аз бях впечатлен от благодатта му в това — той ми сподели, че преди малко е влезнал в банята и е изпитал необичайно възприятие на мир.

Как ми се желае в този момент да беше удържала тази победна серия и убедих него и майка ми да се изнесат изцяло от семей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР