Отсечката от 4 километра беше ремонтирана с 1 млн. лева

...
Отсечката от 4 километра беше ремонтирана с 1 млн. лева
Коментари Харесай

Сидеров сряза лента на нов път: Чувствам се като премиер

Отсечката от 4 километра беше ремонтирана с 1 млн. лв. от републиканския бюджет, заяви Българска национална телевизия.

Участъкът не е ремонтиран повече от 20 години и в този момент се чака злополуките да намалеят.

На церемонията по откриването участва Сидеров, който е народен представител от района и с чието подпомагане ремонтът е приключен преди зимния интервал.

Преди да пререже лентата на ул. ”Хемус” в Стралджа, от която стартира ремонтираната права, депутатът от "Атака " сподели:

Чувствам се като министър председател малко, до момента не съм рязал ленти ”.

След това той добави:

"Изключително огромно е смисъла, че министър Нанков реагира доста бързо и за 3-4 месеца беше ремонтиран този пътен сектор. Чувствам се добре и благополучен, когато хората правят оценка какво вършим ".

Сидеров, който е родом от Ямбол, посочи, че най-болният въпрос в града е болничното заведение и съумял да издейства след диалози с премиера ремонта й от началото на идната година. Тогава щял да предложения Бойко Борисов да пререже лентата, съобщи Канал 3.

По мотив настоящите политически кавги водачът на "Атака " разяснява, че ръководещата коалиция сега е постоянна и няма заплаха да се разпадне. Според него обвиняванията от страна на опозицията са неоснователни.

"И вотът няма да може да мине и това разпадане или ремонт, за който приказват някои политически сили (ДСП - б.р.), няма да се случи ", добави той, представен от БНР.

По мотив кино лентата на депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева "Граница " Волен Сидеров сподели, че това е автогол и дискредитиране на България преди председателството на Европейски Съюз, както и опит да се заглушат проблемите в левицата.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР