Отсечката (Маринка – Звездец) – Визица – (Царево – Малко

...
Отсечката (Маринка – Звездец) – Визица – (Царево – Малко
Коментари Харесай

Още един важен, но „забравен“ от години път в Бургаска област, ще бъде ремонтиран

Отсечката (Маринка – Звездец) – Визица – (Царево – Малко Търново) ще бъде главно ремонтирана

Отсечката (Маринка – Звездец) – Визица – (Царево – Малко Търново) ще бъде главно ремонтирана, след повече от 30 години давност. Този сектор е с обща дължина съвсем от 25 км. Пътят е в неприятно положение, затруднява автомобилния трафик, а компрометираната настилка основава опасности от пораждане на произшествия.

Това е единствено поредна стъпка към възстановяване на свързаността сред обитаемоте места в Бургаска област, само че и доказателство, че има ли предпочитание нещата може да се случват бързо и да се влагат средства предпочитано в планове, които усъвършенстват живота на хората в района,  разяснява националният представител Константин Бачийски.

Сред персоналните дела на депутата са разширението на пътя „ Бургас -Малко Търново “ и разширението на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Малко Търново “, където изключително през уикендите се извиват километрични опашки.

Наскоро със съдействието на Константин Бачийски Агенция „ Пътища “ и Министерство на регионалното развитие реагираха извънредно бързо и в границите на единствено на към 10 дни съумяха да задвижат процедурата, която се бавеше повече от 10 месеца по желание на реализатор на ремонт на основен път сред селата Росен, Веселие и Ясна поляна в общините Созопол и Приморско.

Ремонт на съответната права не беше юридически над 35 години и жителите от района излязоха на митинг, на които пристигна народния представител и пое персонален ангажимент, че в границите на 30 дни въпросът ще бъде решен и ще има определен реализатор за главния ремонт на пътя.

Само 10 дни по-късно обещанието беше изпълнено.

За нас е без никакво значение това, че все още към момента нямаме кметове от „ Продължаваме Промяната “ по тези обитаеми места. От значение е само това да решаваме проблемите на хората, някой от които съществуващи от няколко десетилетия , показа Константин Бачийски.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР