Отрязани глави на трима предполагаеми членове на мексикански наркокарел бяха

...
Отрязани глави на трима предполагаеми членове на мексикански наркокарел бяха
Коментари Харесай

Отрязани глави на бандити от наркокартел се търкалят по улиците на прочут курорт СНИМКИ 18+

Отрязани глави на трима хипотетични членове на мексикански наркокарел бяха открити на улица в известния измежду туристите мексикански курорт Канкун. До тях е бил открит и чаршаф, на който са били изиписани смъртни закани, оповестява в. "Дейли Мейл ".
22-годишна жена е намерила човешките остатъци в зарязан регион на града, до момента в който е отивала към автобусна спирка на път за работа.

Жената е разкрила трите човешки глави и обръщение, написано на чаршаф, и незабавно се е обадила в полицията.

Предупреждението гласи: "Антонио Вилалобос, Хулио Морено, Несгуер Инасио Винченцио Мендез, продължавайте да продавате щата на (CJNG-Картелът на новото потомство на Халиско) тези ку*и синове, вие ще умрете ".

Заплахите са адресирани до Хулио Цезар Орендайн, основният заместник-прокурор за северните райни, както и до Антонио Вилалобос Карило, държавен консултант по правораздаването, и заместник-секретаря по обществена сигурност Несгуер Инасио Виченцио Мендез.


В заплашителното обръщение са упоменати още трима души.
Не е ясно кой е написал опасността. Съдебните медици са взели главите, с цел да се опитат да разпознават жертвите.
Метсни медии оповестяват, че в региона работят няколко картела Картелът на новото потомство на Халиско, картелът Голфо и картелът Лос Ройос. В града работи и бандата на Доня Лети, която е клон на страховития карел Синалоя, до скоро предвиждан от Хоакин "Ел Чапо " Гусман.


Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР