Отровното трио не е политически и партиен проект, а е

...
Отровното трио не е политически и партиен проект, а е
Коментари Харесай

Бабикян: Нахвърлиха се на Манолова, защото само тя застана до нас

" Отровното трио " не е политически и партиен план, а е цивилен план. Ние сме трима другари и ние не сме се разпаднали, ние продължаваме да сме другари, да сме жители. Важно е и да останем такива. Ако някой чака, че " Отровното трио " във типа на трима души, които споделят мнението си задоволително ясно и мощно, ще спрат да го споделят, надълбоко са се объркали.

Това разяснява пиар специалистът Арман Бабикян от " Отровното трио " в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич " по телевизия " Евроком ".

" Някои от нас взеха решение, че е значимо да се включат гневно и във второто полувреме, в политическата борба за избори. Проф. Велислав Минеков не изиска да се ангажира с това, той има друго виждане по въпроса, което заслужава почитание. Всеки е свободен и ние не сме казармена конструкция, която под строй да върви нанякъде ", добави Бабикян.

С три оферти излезе Арман Бабикян към всички политически обединения - всяка една партия или коалиция да заявява, че няма да влизат в очевидна или скрита коалиция с Бойко Борисов и партия ГЕРБ, всяка от подкрепящите партии приема добросъвестно да гласоподава текстове, с които да вади прокуратурата от правосъдната власт и да се открива надзор над основния прокурор. Най-общо казано - декларация против модела " КОЙ ". Трите точки ще бъдат качени на страницата на Отровното трио през днешния ден.

Нахвърлиха се на Мая Манолова, тъй като от всички, на които предложихме, се съгласи тя. Предложихме една и съща оферта. Предложението беше - откакто всички са на площада и могат да застанат един до различен. Оказа се, че жителите могат да се понасят, когато над главата им има деспот. Оказа се, че могат дружно. Превъртя се календара и се появи, че водачите им не могат да са дружно, а ние предложихме тъкмо това. Още нямаме съдружно съглашение с " Изправи се.БГ ". Надявам се да имаме. Зависи от смисъла, стратегиите, съобщи още Бабикян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР