Отровното трио и платформата Изправи се.БГ на Мая Манолова официално

...
Отровното трио и платформата Изправи се.БГ на Мая Манолова официално
Коментари Харесай

Триото и Манолова подписаха споразумение за общи листи на изборите

" Отровното трио " и платформата " Изправи се.БГ " на Мая Манолова публично подписаха съглашение за общо явяване на идните парламентарни избори през март.

Скоро ще бъдат оповестени и критериите за образуване на листите, като ще се търсят хора с дейна гражданска позиция, без значение дали са с леви или десни убеждения, разяснява Манолова пред публицисти.

Споразумението се състои от 6 съществени точки - обезпечаване на почтени избори, взаимно явяване с общи листи, старания за основаване на политическо болшинство в Народното събрание, както и разработване на обща управническа платформа, в която да залегнат промяната в правораздаването, поддръжката за бизнеса, абсолютно повишение на приходите и преизчисляване на пенсиите, уточни Мая Манолова.

Обединението желае още да се сътвори парламентарна комисия, която да ревизира 11-годишното ръководство на Бойко Борисов.

Адвокат Николай Хаджигенов, който постави подписа си под съглашението от името на " Отровното трио ", съобщи, че по този метод се " разчупват политическите стандарти ", защото само обединени жителите могат да съборят " големия мастодонт, цялостен с власт и корупция ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР