Отровните и опасни неща не е задължително да са част

...
Отровните и опасни неща не е задължително да са част
Коментари Харесай

Това са НАЙ-ОПАСНИТЕ предмети в дома ви, от които трябва да се пазите!

Отровните и рискови неща не е наложително да са част от въздуха или храната ни; те ни заобикалят даже в дома, в който живеем, без да подозираме за това.

Добре е да взимаме верните ограничения в точния момент, с цел да предотвратяваме разнообразни промени в здравословното си положение.

Вижте кои са те!

Матраци

Да, комфортни са. Да, по-добре се спи на тях, само че знаем ли от какво тъкмо за направени?

Матраците са пропити с отровни химически субстанции, които проникват в нашето тяло и ни вредят.

Това може да влияе на репродуктивните качества както при дамите, по този начин и при мъжете. Може да провокира неврологични проблеми, проблеми с щитовидната жлеза.

В някои матраци пък има железни пружини и държащи детайли. Според проучванията тези железни пружини въздействат върху естественото протичане на електрическите импулси през тялото като оформят дъга. По този метод работата на сърцето се нарушава. 

Парфюми

Носенето на парфюм е част от всекидневието на доста дами, пък и мъже, само че е реалност, че парфюмите биха могли да навредят по някакъв метод.

В тях могат да бъдат открити химически субстанции, които са рискови за здравето.

Вдишването на тези химикали може да провокира съществени здравословни реакции като гадене, повръщане, световъртеж.

Ароматизатори

Не единствено ароматизаторите аерозоли са нездравословни. Много от ароматизаторите на изпаряващ се принцип отделят рискови за здравето молекули, които се смесват с избрани газове, налични във всеки дом. Това провокира образуването на рискови субстанции като формалдехид, които са същинска отрова.

Вместо това можете да ароматизирате дома си по различен и не по-малко сполучлив метод. Вземете шишенце с етерично масло по желание. Пробийте в капачката му дребна дупка и прокарайте през нея 2-3 дървени клечки от тези за шишчета.

Препарати за разчистване на дома
 Задължително изхвърлете тези неща от вкъщи - те притеглят самo мизерия! Задължително изхвърлете тези неща от вкъщи - те притеглят самo мизерия!
По една или друга причина в дома ни постоянно се въргалят предмети, които замъгляват и даже напряко убиват положителната сила. Често стартират...

Тези артикули не са потребни и всички ние знаем това, само че продължаваме да ги използваме. Истината е, че те могат да създадат дома ни още по-наситен с отровни субстанции, в сравнение с да ги отстранен от него. 

Фталатите са едни от най-опасните за здравето. Те се намират в необятна гама препарати за разчистване, най-много такива без отмиване или изплакване. Съветът на експертите е да четете етикетите.

Има и редица естествени други възможности, с които можете да почистите дома си без да се притеснявате от нездравословни дейности, а резултатът е не по-малък.

Химичните препарати за разчистване могат да провокират проблеми с бъбреците, ендокринната, дихателната и нервната системи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР