Отровеният от злоба протестър Минеков (б. ред. - има се

...
Отровеният от злоба протестър Минеков (б. ред. - има се
Коментари Харесай

``Отровеният от злоба протестър Минеков`` и COVID-19 правилата в ЕП |

" Отровеният " от завист протестър Минеков (б. ред. - има се поради проф. Велислав Минеков) няма да бъде позволен в Европейския парламент. Това написа евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов във фейсбук. 

Въпреки рекомендацията на Медицинската работа на Народното събрание депутатите от така наречен рискова група 100% да заобикалят присъединяване в съвещания в закрити пространства, ще участвам в пленарната зала, с цел да чуя и видя до каква още подлост могат да паднат хулителите на България, изяснява някогашният ръководител на Народното събрание.

OFFNews потърси коментар по тематиката Арман Бабикян, различен представител на " Отровното трио ".

" От март месец тази година в Екологичен потенциал не се позволяват външни лица поради COVID-19. Би трябвало тъкмо Йорданов да го знае, а не да лъже, че тъкмо проф. Минеков няма да бъде позволен ", сподели той пред медията ни.

Бабикян посочи, че сега известният ваятел и един от основателите не продължаващите към този момент три месеца всеобщи митинги за оставка на държавното управление на Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев има срещи с евродепутати в Брюксел, а по-късно ще взе участие в митинг на българи пред постройката на Екологичен потенциал.

А ето и цялото писание на Александър Йорданов в обществената мрежа:

ЗА ДНЕШНИЯ ДЕБАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА

Той ще стартира към 20:00 ч. българско време. Ще могат да се изричат единствено авансово избраните от своите парламентарни групи депутати. Свободни изявления най-вероятно няма да има. От парламентарната група на ЕНП - бранителите на България, ще приказват: Манфред Вебер - ръководител, Андрей Ковачев - зам.председател, Роберта Мецола - координатор на Комисията LIBE и Андрей Новаков. Това, което имах да кажа по въпроса за тази антибългарска акция на социалисти, комунисти, зелени и леви либерали, съм го споделил в работната група на ЕНП в комисията LIBE, както и пред парламентарната група. Въпреки рекомендацията на Медицинската работа на Народното събрание депутатите от така наречен рискова група 100% да заобикалят присъединяване в съвещания в закрити пространства, ще участвам в пленарната зала, с цел да чуя и видя до каква още подлост могат да паднат хулителите на България. " Отровеният " от завист протестър Минеков няма да бъде позволен в Парламента. Гласуването на резолюцията ще е в четвъртък и тогава ще стане ясно кои политически сили в Европа са другари на България и кои са тези, които не ни мислят положителното. Що се отнася до държанието на основателите на дебата - Йончева и Кънев, то е ясно, че дружбата сред Българска социалистическа партия и Демократична България ще укрепне още повече след този спор. За да се мъчи и страда България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР