“Отровата, която се произвежда във все по-модерно оборудвани нарколаборатории, за

...
“Отровата, която се произвежда във все по-модерно оборудвани нарколаборатории, за
Коментари Харесай

Сийка Милева, говорител на главния прокурор: Задържани са над 400 наркодилъри, иззети са 10 000 дози дрога

“Отровата, която се създава във все по-модерно оборудвани нарколаборатории, с цел да трови нашите деца би трябвало да бъде спряна. Тук и в този момент. Затова сме пред вас дружно с представители на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, съобщи през днешния ден Сийка Милева представител на основния прокурор. За първи път от година и половина през вчерашния ден тя се яви на конференция паралелно до основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, с цел да разгласят резултатите от акцията “Бяло ”, почнала в сряда.

“До момента са повдигнати обвинявания на повече от 400 души, формирани са 254 нови досъдебни производства и са претърсени над 300 адреса на територията на цялата страна. Иззети са над 10 000 дози дрога - метамфетамин, марихуана, кокаин и дизайнерска дрога ”, уточни прокурор Милева.

И акцентира, че измежду арестуваните е и 17-годишен възпитаник, който продавал дрога на своите съученици за 50 лева на едно хапче.

“Това дете към момента не е приключило междинното си обучение, а към този момент е вербувано от наркобандите и включено в мръсния им бизнес. Наркомафията въобще не би трябвало да бъде спокойна. Инситуциите работят дружно, акцията продължава и няма подложен краен период ”, разгласи Сийка Милева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР