Отрицателни възгледи за характера на президента, анкетирани смятат, че Тръмп

...
Отрицателни възгледи за характера на президента, анкетирани смятат, че Тръмп
Коментари Харесай

Анкетирани смятат, че Тръмп е безразсъден и нечестен

Отрицателни възгледи за характера на президента, интервюирани считат, че Тръмп е необмислен и непочтен. Това споделят споделят болшинството от гласувалите в ново изследване на Politico.

Негативните възгледи по отношение на Тръмп не са оригиналност. Те датират от миналогодишната президентска акция, а общият рейтинг на Тръмп в новото изследване демонстрира 42 % утвърждение и 53 % отрицание , което е съвсем без смяна през последните няколко месеца. Повече от три четвърти от републиканските гласоподаватели, 77%, утвърждават работата, която Тръмп прави като президент.

Гласуването не е повлияно от сдърпване на Тръмп със брачната половинка и фамилията на сержант от армията, погубен в деяние. Остро го подлагаха на критика и двама високопоставени сенатори в личната му партия.

Флейк, по време на словото на Сената през вчерашния ден, се обърна към " безразсъдното, възмутително и неприлично " държание на Тръмп и добави, че е " оправдаван " от републиканците . Избирателите са съгласни, Тръмп е необмислен, сочи изследването, само че това не оригиналност или феномен.

" Както видяхме в предходни изследвания, множеството гласоподаватели - 56% - споделят, че президентът Тръмп е необмислен, до момента в който 31% не са съгласни. Дори сред републиканците 33 на 100 считат, че това е точна характерност ", разясняват уредниците на анкетата.

Само 33% от гласоподавателите в новото изследване настояват, че Тръмп е съчувствен, до момента в който 54% ​​, че не е по този начин. Проучването е извършено сред 19-23 октомври - в разгара на разногласията за телефонния диалог на Тръмп с Мийша Джонсън, само че най-много преди Джонсън да удостовери в телевизионно изявление в понеделник.

Само 39% от гласоподавателите споделят, че Тръмп е мощен водач, половината споделят, че не е по този начин . Само една трета настояват, че е постоянен, до момента в който 54% ​​от болшинството декларират, че не е.

Половина дефинират Тръмп като сексист, единствено 35% споделят, че не е. 45% от болшинство разясняват, че Тръмп е расист, а 40% считат, че не е. Гласоподавателите са разграничени по въпроса дали Тръмп има знания: 42% споделят, че е, само че 46% споделят, че не е.

Само 36% от гласоподавателите считат, че администрацията на Тръмп работи доста или относително добре. По-голямата част - 56% смятат, че е доста или относително безредна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР