Отрицателни са пробите на трите деца и техните родители, които

...
Отрицателни са пробите на трите деца и техните родители, които
Коментари Харесай

Отрицателни са пробите на трите деца и родителите им със съмнение за коронавирус

Отрицателни са пробите на трите деца и техните родители, които нощес бяха превозени със профилирана кола за спешна помощ от Казанлък в Инфекциозната клиника към УМБАЛ-Стара Загора със подозрение за ковид.

Общо 20 са изследваните през днешния ден в старозагорската лаборатория проби. Всички те са с негативен резултат.
Български учени с две оферти в битката с ковид (ОБЗОР) Без нови инфектирани с COVID-19 у нас
Децата имаха признаци на остро респираторно заболяване. Те са имали контакт с човек от рисков регион – бащата се е върнал от Италия. Той не е имал недоволства и симптоматика.

Семейството е потърсило лекарска помощ в незабавния кабинет в Казанлък. И на петимата членове на фамилията са направени проби за ковид.

Коронавирусът и България Отказ от почивка: При какви условия туроператорите са длъжни да връщат парите Пациент под карантина снима неприятните условия в болничното заведение в Бяла Слатина 200 души в Плевен са под домашна карантина Български учени с две оферти в битката с ковид (ОБЗОР) Върховен административен съд анулира откритите правосъдни съвещания за 2 седмици поради ковид Лекари от столицата плашат с оставки: Приемали евентуално заболели с COVID-19 без задоволителна отбрана Осемте съмнителни проби за ковид са негативни Мерки против ковид в Плевен: Хората се запасяват с ръкавици и алкохол На съвещанието в Министерски съвет: Учени оферират разнообразни разработки за справяне с ковид Коронавирусът удари и правосъдната система Дезинфекцират рейсовете на градския превоз До края на седмицата ще са създадени първите маски за многократна приложимост Децата, превозени незабавно в инфекциозното в Стара Загора, са с бронхопневмония Добро е положението на двамата пациенти с ковид в Плевен Чакат се 47 проби за COVID-19 от Габрово 8 проби от Габрово и Плевен се повтарят поради подозрения за ковид Николай Радулов: НСО не е готова да извежда силово елементарни хора Четири остават доказаните случаи на ковид в страната Три деца със признаци на остро респираторно заболяване са закарани в Стара Загора Единствените позитивни проби за COVID-19 у нас остават четири (ОБЗОР)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР