Отрицателни качества според зодията – ето от кои лоши навици

...
Отрицателни качества според зодията – ето от кои лоши навици
Коментари Харесай

Отрицателни качества според зодията. Вижте кои са вашите!

Отрицателни качества съгласно зодията – ето от кои неприятни привички не можете да се отървете.

Освен позитивни, всеки от нас, има и негативни качества. Астролозите споделят, че някои от тях са типични за всяка зодия.

От какви неприятни привички не могат да се отърват представителите на всяка зодия?

Овен – не помни да дава отговор на известията. Всъщност, Овенът може толкоз да се увлече в работата, че дни наред няма да отговори на известията ви, без значение дали става дума за текстово известие или съобщемие в обществените мрежи. По-добре свикнете с това държание, то няма да се промени скоро.

Телец – приказва по време на филми. Винаги прави коментар за актьорите, метода, по който се развива събитието. Опитва се да предскаже края на кино лентата, той е този, който непрекъснато яде по време на филм. Да гледате с него филм на мира е мъчно.

Близнаци – осъжда прекомерно бързо. За Близнаците първото усещане е изключително значимо, поради което не дават втори късмет. Те вършат преценки и решения по отношение на нечий темперамент или дейности прекомерно бързо. Те може да се разкаят по-късно, само че до тогава към този момент са изложили своето мнение на всички места. Те се усещат отговорни, че осъждат другите по този начин внезапно, само че връщане обратно няма.

Рак – държи се прекомерно защитнически. Когато Ракът изпитва обич и непосредственост към някого, тогава той е изцяло предан и се държи прекомерно защитнически. Това от време на време се трансформира в възприятие за владеене. Но Ракът не може да управлява това държание.

Лъв – прости, само че не не помни. Лъвът е просто прекомерно горделив, с цел да не помни всички тези хора и дейности, които го нараняват. Той ще ви елементарни релативно бързо, тъй като желае да покаже, че не се нервира от дребните неща. Но в никакъв случай няма да не помни. Тогава, когато минимум очаквате, той ще употребява това против вас, като удар под кръста.

Дева – прекомерно проведена. Това даже нервира близките. Девата не може да заспи, в случай че знае, че има мръсни чинии, неизпрани облекла, разпилян хол. Тя има навика да ви „ сканира “, до момента в който беседва с вас и почиства космите или трохите от облеклата, които носите.

Везни – харчи прекалено много пари. Везните в действителност не знаят какво значи думата спестовност. Заплатата й едвам й стига доникъде на месеца. Тя харчи пари за огромни, значими и нужни неща, само че също по този начин и за дреболии и нелепости, от които в действителност в никакъв случай няма да има потребност. Но тя е великодушна и обича да раздава дарове на обичаните хора.

Скорпион – развива възприятие за владеене. Това държание е типично за Скорпионите. Когато обичат някого, без значение дали става въпрос за другарство или любовна връзка, те са толкоз отдадени на това, че подлудяват другия. Ако не отговорите на известията или позвъняванията, те са подготвени да дойдат пред вашата врата и да ви чакат с часове, до момента в който се върнете вкъщи.

Стрелец – прави импулсивни проекти. Това е единственият знак в зодиака, на който можете да се обадите в 04:00 часа с концепцията да хапнете хамбургери някъде и той ще пристигна с вас. Това държание им коства доста – изключително що се отнася до работата и работните задължения, тъй като ги подценяват в името на спонтанността.

Козирог – постоянно първо чете края на книгата. Известни са с неналичието на самообладание, Козирозите постоянно обръщат гърба на книгата, както и последната страница или две, с цел да схванат края. Това важи освен за книгите, само че и за живота като цяло. Те нямат търпението да изчакат резултата от дадена обстановка, по тази причина взимат прибързани решения, за които по-късно съжаляват.

Водолей – няма несъмнено време за нищо – нито за ястие, нито за работа, нито за сън. Те са непостоянни и рядко човек в действителност може да разчита на Водолей. По-късно се оплакват от нарушавания биоритм и здраве, защото нямат време за нищо. Всъщност истината е, че те отхвърлят да се провеждат, единствено тъй като са небрежни и малко спонтанни.

Риби – губи значими предмети. Рибите не са пристрастени към материалните неща. Те даже въобще не им обръщат внимание, даже когато става въпрос за нещо скъпо. Често се случва да изгубят нещо, което им е останало от завещание и въобще да не тормозят. Водят се от максимата – нищо не е по-ценно от здравето.

Вижте още: Рецепта за гомлезе – апетитен домакински сладкиш на фурна

Съгласни ли сте с изредените негативни качества, съгласно зодията на всеки?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР