Отричах да напиша числото три на лист хартия, поставен под

...
Отричах да напиша числото три на лист хартия, поставен под
Коментари Харесай

Можете ли да победите детектор на лъжата? Полицията на Обединеното кралство все повече използва полиграфски тестове - ето как хората се опитват да мамят

Отричах да напиша цифрата три на лист хартия, подложен под стола ми, в просто упражнение, предопределено да покаже по какъв начин реагира тялото ми към лъжата. Дори и да няма какво да губите, това е неловко преживяване.

Но макар че нормално се свързва с дневни телевизионни стратегии като Шоуто на Джереми Кайл, потреблението на детектори на лъжата се уголемява в системата на наказателното правораздаване.

И отговорите, които хората дават, биха могли да оказват помощ да се дефинира дали могат или не да виждат децата си - или даже да ги върнат назад в пандиза.

Изображение: Тестове с детектор на лъжата, включени постоянно в Шоуто на Джереми Кайл. Снимка: ITV

В офис над клон на Carpetright в западен Лондон господин Cargill прави частни полиграфски проби. Неговите клиенти са включвали задгранични политици, упрекнати в подкупи, културисти, които желаят да потвърдят, че не са приемали медикаменти за повишение на успеваемостта, и хора, упрекнати в кражба от фамилията си или в невярност на брачен партньор. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР