Отравянето на Сергей Скрипал става скоро, след като дъщеря му

...
Отравянето на Сергей Скрипал става скоро, след като дъщеря му
Коментари Харесай

Юлия Скрипал е била използвана като оръжие

Отравянето на Сергей Скрипал става скоро, откакто щерка му е пристигнала. Нападателят е влезнал в контакт с момичето. Превърнал е личната му щерка в оръжие. Това съобщи английският криминалист Дейвид Кантър.

Той прави профили на нарушители за следствия по целия свят. Изготвя експертизи за съда и преподава „ Криминална психология” в университета в Ливърпул. Нарича нападението против Скрипал „ закононарушение без страст” – невъзмутимо обмислен опит за ликвидиране.

„ Всичко това ни насочва към един индиферентен, безучастен наемен палач, за който последствията са без значение и който трезво се възползва от опцията да нанесе удар “, съобщи криминалистът пред Нова телевизия.

„ Използването на нервнопаралитичен сътрудник е много комплициран метод да отровиш някого. Нужни са две съставки, а ти би трябвало да ги смесиш. Това е доста рисково, в случай че не знаеш какво правиш. Така че, който и да е причинителят, явно е бил в положение да забърка и да управлява отровата. Тоест, търсим човек, който е подготвен и владее напълно такива процеси ", сподели още Дейвид Кантър.

Медиците, лекуващи Юлия Скрипал, разкриха, че нейното положение бързо се усъвършенства. Дъщерята на някогашния разузнавач към този момент е контактна, храни се и е в схващане. Обединеното кралство упрекна Русия, че стои зад опита за ликвидиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР