Отпуснете палеца. Хванете го за горната част и се опитайте

...
Отпуснете палеца. Хванете го за горната част и се опитайте
Коментари Харесай

Ако Палецът Ти Се Сгъва По Този Начин, Задължително Трябва Да Знаеш Това За Себе Си, Ти Си Специален!



Отпуснете палеца. Хванете го за горната част и се пробвайте да го завъртите с другата ръка.

- Палецът се върти относително елементарно и не се съпротивлява. Също по този начин е елементарно да се наведе обратно в огромен ъгъл. (Вижте изложение 1)

- Палецът мощно се съпротивлява да се завърти и в долната си част е вдървен. (Вижте изложение 2)

1. Ако целият ви палец е еластичен и не е вдървен значи, че не сте устойчиви на измененията и сте адаптивни.

Можете да се измененията елементарно и с малко стрес или паника. Вие постигате положителни резултати в живота си относително елементарно и също по този начин сте гъвкави при работата с други хора. Вашето нехайно онтошение и настройка притегля хора, които ви поддържат и ви оказват помощ да съумеете. Не е нужно да бъдете работохолик, с цел да получите положителни резултати.

Ако в долната си част палецът е елементарно да се наведе обратно в огромен ъгъл, значи че сте подготвени да положите старания, с цел да удовлетворите и помогнете на другите. Вие сте същински примирител, подготвени сте да преговаряте. Вие сте великодушен и имате екстравагантно отношение към парите.

Ако принадлежите в тази група, би трябвало да внимавате да не станете прекомерно разточителни с парите, времето си и персоналната сила, която раздавате на другите.

Действайте по един уравновесен метод и ще постигнете отлични резултати в живота. " Работата по течението " е едно положително предписание за вас за положително здраве и благополучие.

2. Ако палецът ви е вдървен и не толкоз преносим значи, че сте закостенял, внимателен и се съпротивлявате на нови способи на държание.

Не се адаптирате елементарно към измененията.

Ако в долната си част палецът е вдървен, това значи, че вие настоявате да вършиме нещата по собствен личен метод. Също по този начин, се съпротивлявате на оферти от други хора, даже и когато положителните препоръки могат да ви насочат към по-добро решение на проблемите. Ако всичките ви пръсти са не гъвкави, хората евентуално ви назовават " дебелоглав ".

Предизвикателството за хора с подобен палец е да се научат да " се провиснал " и да се любуват на нови способи за правене на нещата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР