Отправям сериозна забележка към съветника на Давкова за културната дипломация

...
Отправям сериозна забележка към съветника на Давкова за културната дипломация
Коментари Харесай

Днешната визита на македонския президент Давкова ще се използва за нови атаки срещу България

Отправям сериозна забележка към съветника на Давкова за културната дипломация - въпреки всичко той е българин. Имаше цяло лято на събития из България, само че е добре, че тя хвана най-малко едно. Това съобщи пред БТВ журналистът Любчо Нешков по мотив първата аудиенция у нас на президента на РСМ Гордана Силяновска-Давкова. 

Президентът на югозападната ни съседка ще бъде в България във връзка гостуването на Националната опера и балет на РСМ, която ще показа в София операта " Набуко " от Джузепе Верди. Преди това се чака да се срещне с държавния глава Румен Радев.

Няма нито дипломация, нито връзки, нито действителни ходове на РСМ за доближаване не с България, а с Европейски Съюз, безапелационен бе той. 

Според журналистът Иван Георгиев визитата на македонския президент у нас е на фона на интернационална изолираност на Скопие. 

Част от новите членове на взаимната историческа комисия са захранени с ненавист към България, сподели още той.

Не беше ли културно на заклеването на Давкова в Скопие да участва сътрудника ѝ от София (бел.авт. - Радев), попита Нешков.  

Искам тази вечер да чуя от македонския президент дали сме окупатори, фашисти - идва ли да ни освобождава, добави журналистът. 

Според Нешков днешната аудиенция ще се употребява за нови офанзиви против България. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР