Отправям апел към всички да спазваме мерките, за да може

...
Отправям апел към всички да спазваме мерките, за да може
Коментари Харесай

Фандъкова: Нека спазваме мерките срещу COVID-19, разчитам на дисциплината на хората

Отправям зов към всички да съблюдаваме ограниченията, с цел да може да продължим да живеем обикновено в изискванията на ковид. Това съобщи през днешния ден пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска, която ревизира реконструкцията на някогашната постройка на топлоцентрала на НДК и построяването на Център за изкуство.

Кметът сподели, че е разговаряла с шефа на РЗИ-София и той я е уведомил, че на този стадий заразяването е от разпръснат вид. Няма избрани огнища, с цел да има потребност от спомагателни ограничения.

Нов връх: 166 новозаразени с ковид у нас за денонощието

"Разговарям всекидневно и с шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, с цел да може да се подсигурява непрекъснатия надзор ", добави столичният кмет.

Фандъкова съобщи, че разчита на дисциплината на хората. Мерките на този стадий са задоволителни, не е нужно да подхващаме спомагателни ограничения.

Кметът благодари на всички пасажери в градския превоз, които се дисциплинираха, с цел да може там, където има най-вече хора, да може да се минимализира рискът от заразяване.

6 екипа ще наблюдават и глобяват за неносене на маски в столичния градски превоз

"Когато сме навън, би трябвало да стоим на разстояние ", сподели столичният кмет.

Фандъкова добави, че множеството открити случаи са протичат без признаци. Трябва обаче да се съблюдава изолацията и карантината на инфектираните.

Ако не разчитаме на персоналната отговорност на хората, полиция и институции не могат да ни накарат да си пазим здравето. Няма нищо комплицирано и мъчно да си сложим маска и да стоим на метър и половина разстояние, акцентира Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР