отправи преюдициално запитване до заради едно от делата, свързано с

...
отправи преюдициално запитване до заради едно от делата, свързано с
Коментари Харесай

ВАС пита Съда на ЕС за дело срещу НАП за теч на данни

отправи преюдициално питане до поради едно от делата, обвързвано с теча на персонални данни от (НАП) преди две години, предава БНР.
Над 100 са делата по Закона за отговорността на страната, които са стигнали до висшата инстанция. На първа инстанция те са завършили с спорни резултати - някои съдилища са отхвърлили исковете на потърпевши от теча на персонални данни жители като неоснователни, а други са ги почели напълно или отчасти.
 Окончателно: Осъдиха Национална агенция за приходите за теча на персонални данни през 2019 година Окончателно: Осъдиха Национална агенция за приходите за теча на персонални данни през 2019 година
Осъдиха Национална агенция за приходите за теча на персонални данни след хакерската офанзива от лятото на 2019 година Приходната организация би трябвало да заплати 500 лв. обезщетение з...
„ Нормативната уредба е тълкувана и прилагана спорно по всички детайли на отговорността на админа на персонални данни “, акцентират в преюдициалното питане от Върховния административен съд. С него на процедура се стопират производствата по всички такива каузи в страната до произнасянето на съда в Люксембург.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР