Отпечатък от стъпка, който теоретиците на конспирацията вярват, че е

...
Отпечатък от стъпка, който теоретиците на конспирацията вярват, че е
Коментари Харесай

Това ли е най-сигурното доказателство че гигантите са съществували?

Отпечатък от стъпка, който теоретиците на конспирацията имат вяра, че е оставен от античен колос, е бил открит в Китай, предизвиквайки изказвания, че големи хора в миналото са бродели по Земята.
Човешкият отпечатък е бил открит в югозападната китайска провинция Гужоу през август предходната година.

"Стъпката ", открита от фотографи по време на странствуване през района, е с удивителни размери — с дължина 57 см и ширина от 20 см.

Отпечатъкът, който изцяло прилича този на човешко стъпало — с пета, свод и 5 завършени пръста начело, е бездънен 3 см, което подсказва, че каквото и да го е оставило е било извънредно тежко.



Груб метод да се оцени височината на индивида, оставил голямата стъпка, е дължината на стъпалото да се умножи по 7. Така че, отпечатъкът, дълъг 57 см е принадлежал на някой, който е бил с изумителната височина от 399 см. или съвсем 4 метра.

Въпреки че съществуването на колоси постоянно се отхвърля като мит или легенда, някои хора настояват, че има задоволително доказателства, които удостоверяват тяхното битие.

През 1912 година в Южна Африка е открит отпечатък, с внушителни размери, отговарящ на цели 4 стъпки.
Предполагаемият притежател на тази стъпка, открита в град Мпулузу, би бил висок към 820 см или 8 метра.



Освен това, след теоретичен разбор на вкаменения отпечатък от Китай, е открито, че той е на повече от 200 милиона години, което слага още едно доказателство към теорията, че по нашата планета доста от дълго време е бродела антична цивилизация от колоси.

Съществуването на колоси се загатва в историите и преданията на доста нации и цивилизации, в това число норвежката, гръцката, индийската, тези на маите, ацтеките и инките. Дори в Библията се приказва за колоси.

В съществуване 6:4 написа: "В ония дни се намираха исполините на земята; а освен това, откакто Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония мощни и фамозни старовременни мъже. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР