Отпаднето на Соня от Hell's Kitchen наистина беше неочаквано и

...
Отпаднето на Соня от Hell's Kitchen наистина беше неочаквано и
Коментари Харесай

Соня от Hell's Kitchen свали 4 кг. за седмица! Как успя и за какво мечтае след шоуто?

Отпаднето на Соня от Hell's Kitchen в действителност беше ненадейно и сигурно блогърката ще липсва в предаването. Зачислена към тима на " хубавиците ", Соня не се притесняваше да се изправи очи в очи с рецензиите на другите в нейния тим, а с нейния порив, пристрастеност и темперамент, е въпрос на време да сбъдне фантазиите си - да отвори ресторант, в който да се позволяват домашни любимци.

Виж още: Славея Сиракова с обилна погача. Вижте фотоси на дребната Емили

Пред Vesti.bg Соня е безапелационна, че не би трансформирала нищо в присъединяване си, в случай че имаше опция да върне времето обратно. За най-трудно по време на шоуто дефинира изолацията и неналичието на връзка с обичаните си хора. 

Виж още: Мария и Марая: приключенията на една майка и щерка в TikTok

За външния си тип цитира Ал Пачино - " Суетата е моят обичан грях " и счита, че една жена е естествено да бъде суетна - не толкоз поради другите, а поради своето лично задоволство. " Жената би трябвало да е красива, блага и вдъхновяваща ВИНАГИ! Външният тип оказва помощ освен в кухнята, само че във всяка сфера от нашия живот. Външният тип демонстрира какъв брой човек цени себе си и каква оценка си е сложил ", безапелационна е Соня. 

Виж още: Сузанита наруши мълчанието: Изписаха ли я от клиниката и поставя ли завършек на кариерата си?

В последните дни Соня показа, че е свалила 4 кг. за една седмица. Как? С протеин и просеко. Дори трябвало скоро да тича в маратон и то в Китай, само че поради пандемията проектите ѝ се трансформирали.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР