Отпадналите от Игри на волята“ Теодора Мудева и Румен Радев

...
Отпадналите от Игри на волята“ Теодора Мудева и Румен Радев
Коментари Харесай

Румен и Теодора от „Игрите“ се натресоха да живеят у Оряшкова

Отпадналите от „ Игри на волята “ Теодора Мудева и Румен Радев излязоха огромни нахалници. Вероятно си спомняте, че влюбената двойка се сгодиха преди към месец. Оказва се обаче, че са виснали на врата на шпионката по джудо и самбо Мария Оряшкова, като са се натресли в дома й за неопределен срок. Това стана ясно от признанието на Теодора, която го направи без каквито и да било терзания.

 

Причината миската и Радев да окупират жилището на приятелката си от „ Игрите “ е, че двойката, която са от Сливен са си харесали жилище в София, което обаче към момента не е готово.

Теодора обаче не прецизира в диалога си с почитатели дали са в изчакване да завърши ремонта на въпросното жилище или към момента е в градеж. Става ясно, че до тогава ще нахалстват при Оряшкова.

 

Не става обаче ясно каква е повода Мудева и Радев да досаждат на Оряшкова, вместо да си наемат квартира, както вършат възпитаните хора. Едно е несъмнено – поради тях собственичката на дома се усеща като на посетители или най-малкото – като в зле стопанисван склад, защото двойката са завладяли съвсем цялото пространство и са го напълнили с куфари.

 

Наскоро Румен издаде, че с Оряшкова не са се срещнали в „ Игрите “, а се познават от повече от десетилетие. Това е повече от разумно поради обстоятелството, че преди да получи травма и да му се наложи да стане манекен, Румен е бил играч по джуджо – един от спортовете, в които Оряшкова печели медали. Преди дни той даже разкри, че двамата с Мария са доста близки.

 

 

И за тримата било от изключителна значимост да вземат участие дружно в риалитито, само че това било допустимо единствено, в случай че не обявяват околните си връзки. Румен твърди, че с Оряшкова се схваща единствено с взор и не прави разлика сред нея и брат му.

 

Разбираемо, шампионката бе измежду гостите на годежа на бъдещото семейство Радеви. Освен това тя е поканена да им кумува на идната женитба. Дано не се изпокарат по време на безсрочното си общуване, защото в противоположен случай ще им се наложи да си търсят нова кума.

Инфо: Уикенд

Тагове: Румен Радев Теодора Мудева Мария Оряшкова „ Игри на волята “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР