отпадна от Australian Open, след като допусна поражение с 1:3

...
отпадна от Australian Open, след като допусна поражение с 1:3
Коментари Харесай

Сега Гришо си счупи ракетата, но преди Пер издивя върху мрежата срещу Димитров

отпадна от Australian Open, откакто позволи проваляне с 1:3 сета от французина Беноа Пер. В обособените елементи хасковлията бе надигран с 4:6, 4:6, 7:6(4), 6:7(2). Той позволи прекалено много неточности в днешната среща, само че след първите два сета се видя усъвършенстване в играта му.
Това го приближи до голям поврат от 0:2 сета. Успя да завоюва една част след тайбрек, само че когато и идната трябваше да бъде решена от този процес, нервите не му стигнаха, макар че поведе с минипробив. Двойна неточност също се оказа основна в тази ситуация.
Трябва да се означи, че можеше въобще да няма тайбрек, защото при 5:5 в четвъртия сет Беноа Пер изпита големи компликации при сервирането си, а Димитров бе мъчително покрай пробива. Ключова точка имаше и при единия дюс, когато българинът трябваше да спечеле разиграването.

Той бе съществено натиснат от французина, а най-после опита прехвърлящ удар, който обаче се приземи покрай аутлинията, само че от външната ѝ страна. Тогава нервите на Григор не устояха и той яростно счупи ракетата си на корта, евентуално и поради натрупалия се яд заради многото неточности.
Димитров се бе изправял три пъти до този миг против Пер, а към този момент французинът има преимущество с 3-те си извоювани срещи против едвам едната за Гришо. Именно при една от предходните им срещи Беноа Пер бе на мястото на Димитров, само че изрази надалеч по-бурно своя яд.
Той бе до мрежата и стартира да я постанова с ракетата си неведнъж. А по-късно даже се наложи на българина да я пооправи. Можете да видите случилото се тогава във видеото по-долу в материала.
А ?
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР