отпадна на 1/8-финалите от ПСЖ след 1:1 във втората среща,

...
отпадна на 1/8-финалите от ПСЖ след 1:1 във втората среща,
Коментари Харесай

Куман: Отпадаме, но оставихме добри впечатления, това е най-добрата реклама за Меси

отпадна на 1/8-финалите от ПСЖ след 1:1 във втората среща, само че и загуба три седмици по-рано с 1:4 като хазаин. Въпреки това играчите на оставиха положителни усещания с борбения дух и вярата, която демонстрираха, а холандският експерт разгласи, че това показване е най-хубавата реклама, която би трябвало да убеди да остане. Договорът на аржентинеца изтича в края на сезона, а до този миг не е реализирана сделка за неговото бъдеще. Въпреки това новият президент Жоан Лапорта, който завоюва изборите в неделя, съобщи, че ще беседва с него в опит да го убеди да остане на “”.

“Меси вижда, че тима се оправя все по-добре. Направихме промени, вкарахме млади футболисти, Меси няма подозрения в бъдещето на този отбор,” разяснява обстановката наставникът.

Куман остана въпреки всичко отчаян от пропуснатите шансове и отпадането, а футболистите на Барселона направиха куп пропуски, най-много през първата част, а в края и Лионел Меси изпусна и дузпа.

" Мисля, че заслужавахме освен това с представянето ни. Резултатът трябваше да бъде най-малко 2:1 за нас на полувремето. Ако имахме задатък на почивката, втората част щеше да бъде напълно друга ", съобщи някогашният защитник.

" Да, ние отпадаме, което е това, което има значение в спорта. Но ние напущаме шампионата с вдигната глава. Имахме благоприятни условия да затрудним противника, бяхме по-добрият тим в огромна част от мача и поехме опасности, като пазехме персонално в отбрана. В първия мач обаче те бяха убийствено ефектевни пред вратата ни, а през днешния ден ние не бяхме такива. Те вкараха четири гола на нашия стадион, а ние единствено един тук. Но не мога да съм сериозен към тези пропуски. Мисля, че по-скоро ни липсваше шанс. Техният вратар бе " Играч на мача ". Ние имахме шансове, само че просто не се възползвахме от тях ", разяснява още нидерландецът.

" Напускаме Шампионската лига по доста друг метод от оня през предишния сезон. В този мач играхме на познатото си равнище и това е пътят, който би трябвало да следваме. Тъжни сме от отпадането, само че усещанията, които оставихме, са значими ", приключи Куман.
Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 10 март  Пари Сен Жермен 1:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР