Отпадането на Манчетър Сити от Шампионската лига продължава да бъде

...
Отпадането на Манчетър Сити от Шампионската лига продължава да бъде
Коментари Харесай

Гулит към Гуардиолa: Отпадна, защото Меси го няма

Отпадането на Манчетър Сити от Шампионската лига продължава да бъде основна тематика в устите на експерти и футболни хора. Относно следващия неуспех на Хосеп Гуардиола в Турнира на богатите в последните години се изрече и холандската легенда Рууд Гулит, който съобщи, че причина за краха е неналичието на Лионел Меси в отбора на каталунеца.

"Всичко е тъй като го няма Меси. Той прави огромната разлика. Гуадиола опита с Байерн Мюнхен, само че само беше покрай трофея. Но не го завоюва. Да печелиш всяка година купата в Бундслигата не е кой знае какъв брой огромно достижение, тъй като отборът го прави съвсем всяка година ", съобщи Гулит пред "beIN SPORTS "

"В момента Пеп желае Шампионската лига, само че се усеща огромна тъга у него, тъй като не реализира тази цел. В Барселона той имаше огромен тим. Меси към този момент бе интегриран от Рийкард преди този момент. След това стана и най-важният състезател, решавайки толкоз доста мачове ", добави Гулит.

Пеп Гуардиола не съумява да доближи полуфиналите на Шампионската лига за трета поредна година с Манчестър Сити, отпадайки в 1/4-финалите. Единствените му две оценки са през 2009 и 2011 година отбора на Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР