Отпадането на класа за прослужено време е нормално нещо за

...
Отпадането на класа за прослужено време е нормално нещо за
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Камък върху камък няма да остане, ако махнат класа за прослужено време

Отпадането на класа за прослужено време е обикновено нещо за една страна членка на Европейския съюз. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия ръководителят на Българската стопанска камара Божидар Данев.

Доходите няма да намалеят, ще бъдат непокътнати. Хората ще получават бонуси, само че за пълномощия, а не автоматизирано. България е единствената страна в Европа, в която има класове и минимални осигурителни прагове, единствената страна, в която минималната пенсия се дефинира адмнинистративно. Класът прослужено време води до липаса на предпочитание да усилваш уменията си, сподели Данев.

Първо би трябвало да създадем заплатите европейски, а след това всичко останало, съобщи президентът на КТ "Подкрепа " Димитър Манолов. Заплатите би трябвало да бъдат увеличени, акцентира той. По думите му синдикатите не могат да одобряват премахването на класа за прослужено време, защото това ще ощети стотици хиляди работещи. От тази работа нищо няма да излезе, съобщи Манолов.

По тази тематика хората са изключитено чувствителни и камък върху камък няма да остане, в случай че се опитат са създадат сходно нещо, акцентира синдикалистът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР