Отпадането на картата за една линия е най-спорната от всички

...
Отпадането на картата за една линия е най-спорната от всички
Коментари Харесай

Шефът на СОС: Отпадането на картата за една линия е най-спорната промяна

Отпадането на картата за една линия е най-спорната от всички промени. Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев в ефира на Би Ти Ви по отношение на измененията в градския превоз.

Имаме над 7,5 млн. заплащания с карти в градския превоз за последната година и половина, т.е системата работи, уточни той.

Новите билети за време в София влязоха в действие от 1 януари. Те се споделят 30+ и 60+, като това не е време за пътешестване, а за прехвърляне.120 хиляди електронни билета са продадени от началото на годината.

Това, което обаче не се случи добре, поради което подвигам жълт картон на борда на шефовете на ЦГМ, е да се обясни добре на жителите какво ще се случва. Днес им споделих в прав текст, че идващият гаф ще докара до уволняване, уточни той. Затова и той ще предложи санкцията от 3 лева да отпадне.

Не може с тоягата да се тръгне, в случай че не осведомителната акция не се случи добре, счита шефът на СОС. Затова той ще разпореди още веднъж да има разяснителна акция.

КАТ-София да има достъп до общинските камери - подобен законопроект приготвят депутатите от ГЕРБ дружно с сътрудниците си в София.

Той разяснява и ремонта на жълтите павета.

На другите обекти изпълнителни са водещи реализатори в страната, тъй като кметът на София и ръководителят на общинския съвет не редим павета. Нито 1 лев от парите на софиянци не е заплатен за този ремонт, няма да бъде и заплатен. Разпространяваха се неистини за 16 млн, лв., а цената му е 240 000 лева За половината от тях към този момент има наложена санкция. Това изясни в ефира на Би Ти Ви шефът на СОС Георги Георгиев за ремонта на жълтите павета.

На място има чиновници, които наблюдават за осъществяването на ремонтните действия, които се чака да понесат отговорност.

Нито един човек от общината не счита, че това е добър ремонт, сподели Георгиев и акцентира, че кметът Йорданка Фандъкова също го е счела за възмутителен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР