Отоплението за гараж с площ 17 кв. м. равно на

...
Отоплението за гараж с площ 17 кв. м. равно на
Коментари Харесай

Мъж плати сметка за парно за малък гараж колкото за тристаен апартамент

Отоплението за гараж с повърхност 17 кв. м. равно на това за тристаен апартамент. Или най-малко съгласно сметките, които притежателите на помещението получили през последната зима. С вярата, че изравнителната сметка ще оправи странната обстановка. Когато я получили преди месец обаче, нещата се объркали още повече.

След идването на изравнителната сметка, общата сума за последния отоплителен сезон е 900 лева Това признаха и от топлинния счетоводител, откъдето създали съпоставяне с предишния отоплителен сезон, когато за това помещение е платено малко под 500 лева Помещението се е употребило като магазин, който затваря с началото на пандемията.

Първо започнаха да идват ежемесечни сметки, които не бяхме получавали от години. Изведнъж те започнаха да стават над 100 лева Аз си ги плащах, тъй като и преди се е случвало да са по-високи, само че с изравнителната сметка нещата се оправят. Най-интересното е, че откакто съм платил към 500 лева, ми споделиха, че дължа за изравнителна сметка още 370 лв., показа притежателят Александър Хранов.

Така мъжът заплаща сметка за дребната стая що се касае за тристаен апартамент. От топлинния счетоводител показаха като причина за високите сметки неналичието на винтил. Не е ясно обаче за какво разликата с предходните години, когато също е нямало винтил, е толкоз огромна.

Дойде механик, с цел да мери уреда. Той доста се учуди от показанията, мери ги три пъти, даже си рестартира преносимия компютър. Той ми сподели, че такива числа от един нагревател не е виждал. Въпреки това всичко е изрядно, добави Хранов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР