Ото Валин иска да изпробва брадичката на Тайсън Фюри, защото

...
Ото Валин иска да изпробва брадичката на Тайсън Фюри, защото
Коментари Харесай

Ото Валин уверен, иска да провери брадичката на Тайсън Фюри

Ото Валин желае да тества брадичката на Тайсън Фюри, тъй като счита, че свирепите нокдауни, които той претърпя против Дионтей Уайлдър през декември 2018 година, може би са му предизвикали нещо. Двамата ще се изправят един против различен на 14 септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас, а съгласно Циганския крал този дуел ще бъде последната стъпка преди да се срещне със международния първенец на WBC в реванш през февруари 2020 година

През юни Анди Руис раздруса боксовия свят, откакто смъкна Антъни Джошуа четири пъти на земята преди съдията да спре мача им в 7-ия рунд и завоюва международните трофеи на IBF, IBO, WBA, WBO. Сега Валин желае да бъде идващият боксьор, който ще аргументи земетресение в най-зрелищната дивизия на професионалния бокс.

“Всеки може да бъде нокаутиран в тежка категория, по тази причина дивизията е толкоз забавна, съобщи Валин пред “Скай Спортс”. - В дуела против Уайлдър Фюри сподели здрава брадичка и огромно сърце, само че може би получените удари са му предизвикали нещо.”
 Шведският боксьор призна, че не е вярвал, че екипът на Тайсън Фюри ще избере него. Един от другите бойци, които бяха обсъждани, беше непобеденият Джуниър Фа.

" Не одобрих първичните контакти прекомерно съществено, призна Валин. - Мислех, че от щаба му просто организират диалози с разнообразни боксьори, с цел да схванат кой е разполагаем, само че нещата ставаха все по-сериозни с всеки минал ден. Това беше доста вълнуващо.

Срещата с Фюри е сбъдната фантазия за мен. Сега е време да покажа, че моето място е тук. Тайсън Фюри може да ме приема на съществено или не. Аз ще се съсредоточа върху това, което би трябвало да направя, с цел да бъда на 100% подготвен за нашата борба и ще бъда. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР